MEDICINSKE  MAŠINE ZA PRANJE VEŠA

Preuzimite katalog

MEDICINSKE BARIJERNE (PROLAZNE) MAŠINE ZA PRANJE VEŠA

 

UniMac® medicinske barijerne (prolazne) mašine su dizajnirane da pruže vrhunske rezultate pranja i pri tom spreče mogućnost mikrobiološke kontaminacije. Koncept barijerne mašine, zid fizički razdvaja stranu sa koje se veš stavlja u mašinu od strane iz koje se veš vadi napolje, čime se sprečava kontakt izmedju prljavog i čistog veša i time osigurava optimalna higijena.

 

I dok je bezbednost glavni prioritet bolnica i ostalih zdravstvenih ustanova, uštede u vremenu i novcu su takodje veoma bitne. Visoke sile centrifuge skraćuju vreme sušenja veša, a industrijski dizajn svodi prekide u radu i troškove održavanja na minimum. Pored toga, smanjen prostor izmedju kazana i bubnja veš mašine, automatska kontrola nivoa vode i sistem za kontinuirano mešanje tople i hladne vode radi postizanja željene temperature doprinose kontroli potrošnje vode i energije.

 

KONTROLE UPRAVLJANJA

PROform kontrola upravljanja (samo modeli UH) omogućava izbor do 99 programa pranja. Svestrana i laka za korišćenje, ova napredna kontrola upravljanja izlazi u susret raznovrsnim potrebama. Sa mogućnošću korišćenja na više od 20 jezika, naša PROform kontrola je veoma fleksibilna i pogodna za dvojezične korisnike. Korisnici mogu lako pratiti status svakog koraka ciklusa pranja i modifikovati podatke i parametre u bilo koje vreme radi praćenja i maksimalne efikasnosti.

MICRO kontrola upravljanja (UB modeli) u potpunosti je kompjuterizovana, poseduje grafički displej i mogućnost korišćenje do 99 programa pranja na više od 20 jezika. Druge odlike uključuju kontrolu temperature pranja i nivoa vode. Uz mogućnost programiranja ciklusa pranja imate fleksibilnost kreiranja programa koji najbolje odgovaraju Vašim potrebama.

 

KARAKTERISTIKE I PREDNOSTI

  • Visoka G sila centrifuge uklanja veliku količinu vode omogućavajući kraće vreme sušenja veša i smanjene troškove energije
  • Konstrukcija od nerdjajućeg čelika omogućava izdržljivost i dug životni vek mašine
  • Veliki otvor na vratima za lakše ubacivanje i vadjenje veša iz mašine
  • Priključci za tečne deterdžente i dispanzer za deterdžente sa 5 pregrada Vam pružaju izbor izmedju automatskog i ručnog doziranja deterdženata
  • Veliki ispusni ventili omogućavaju brži ispust vode i vreme pranja veša
  • Opcije izbora programa pranja sa niskom potrošnjom vode i energije

® Registered trademark of Alliance Laundry Systems LLC © 2013 All Rights Reserved