Stručnjaci u mokrom čišćenju.

 

S obzirom da je budućnost perionica u ekologiji, stvorili smo excello™. Uvećajte svoj profit sa excello™, UniMac®-ovim inovativnim rešenjem za meko pranje: brza, štedljiva i ekološka alternativa hemijskom čišćenju.

 

excello™, UniMac®-ovo rešenje za mokro čišćenje.

 

POVEĆAJTE PROFIT. USLUŽITE GOSTE. OČUVAJTE PLANETU. UniMac® Vam sa ponosom predstavlja excello™, revolucionarno rešenje za mokro čišćenje (wetclean). excello™ je ekološka alternativa za usluge hemijskog čišćenja. Kompletno rešenje u Vašoj sopstvenoj perionici – uključujući mokro čišćenje, sušenje i završnu obradu – excello™ ima neposredan uticaj na rast vašeg profita. Brzo i fleksibilno, UniMac®-ovo rešenje za mokro čišćenje čisti sve odevne predmete vaših gostiju perfektno, čak i najosetljivije i najluksuznije. Netoksičan, ekološki, smanjuje uticaj na životnu sredinu i stoga se savršeno uklapa u svakom objektu, uključujući i najviše egzotične i ekološke zahteve.

Uvećajte profit, poboljšajte zadovoljstvo klijenta.

 

Kompaktan,  štedljiv na prostoru, excello™ je takođe fleksibilno rešenje: iste mašine mogu prati standardni veš i pružati usluge mokrog čišćenja. Nema potrebe za spoljnim uslugama hemijskog čišćenja: sada možete generisati dodatne prihode tako što ćete potrebe Vaših gostiju za čišćenjem garderobe zadovoljiti u Vašoj vešernici. Brzo – čišćenje, sušenje i završna obrada za manje od 1 sata – i moćno, excello™ ne samo da će Vam povećati profit već će i poboljšati zadovoljstvo Vaših gostiju nudeći ultra brzu, premium uslugu.

Preuzimite katalog

Inovacija, garancija i puna podrška

 

Manje gasa, vode, energije i deterdženta. Nema potrebe za  Perhloretilenom (PCE), ugljovodonikom ili drugim štetnim rastvaračima. Sa excello™, UniMac® ne samo da dokazuje svoju posvećenost da isporuči najrentabilniju opremu na tržištu profesionalne opreme, već takođe pokazuje svoju posvećenost smanjenju uticaja na životnu sredinu. Opremljene sa vrhunskim inovacijama, uključujući OPTidry® tehnologiju za sprečavanje presušivanja veša, naše mašine za meko pranje su deo kompletnog paketa usluga: namenski softver, laka instalacija i čak UniMac finansiranje ukoliko je to potrebno*. Takođe, imaćete koristi od naše vodeće 5-godišnje garancije (u zavisnosti od proizvoda) i od našeg ekskluzivnog, nagrađivanog Customer One™ servis programa. Iznad svega, UniMac®-ovi stručnjaci za mokro čišćenje Vam pružaju sveobuhvatnu obuku i postprodajnu podršku, kako za vreme tako i posle instalacije.

*Finansijske opcije mogu da se razlikuju od zemlje. Molimo vas da kontaktirate Alliance ili vašeg lokalnog UniMac distributera za više detalja.

 

® Registered trademark of Alliance Laundry Systems LLC © 2013 All Rights Reserved