Eksperti u bolničkim vešernicama

 

S obzirom da Vaši pacijenti zahtevaju najbolje, mi ništa ne prepuštamo slučaju.

U staračkim domovima, poliklinikama i bolnicama, čistoća i higijena veša u više nego važne - od vitalnog su značaja. Sa UniMac®-ovim rešenjima za bolničke vešernice ne prepuštate ništa slučaju kada je reč o Vašim pacijentima i osoblju.

 

Ozbiljno shvatamo zdravlje Vaših pacijenata.

 

U zdravstvenom sektoru svaki minut je bitan. Vaši pacijenti i osoblje imaju urgentne potrebe koje često podrazumevaju perfektno čist veš koji uvek mora biti na raspolaganju. UniMac®-ova rešenja za perionice veša u bolnicama, staračkim domovima i drugim zdravstvenim ustanovama su dizajnirana da pruže vruhnski kvalitet pranja i higijene. Intenzivno testirane u našoj najsavremenijoj laboratoriji, naša oprema Vam pruža pouzdan i dugotrajan rad i obezbedi Vam perfektu čistoću i higijenu veša za optimalan komfor i sigurnost. Pri tom, oprema je proizvedena po najstrožim RABC¹ standardima.

 

¹Risk Analysis and Biocontamination Control, standard u perionicama veša, ekvivalent HACCP standardu u proizvodnji hrane.

 

Premium usluge i podrška u bolničkim perionicama veša

 

Pružanje perfektnih zdravstvenih usluga zahteva Vašu punu pažnju. Kao globalni eksperti za bolničke vešernice, pružamo Vam kompletna rešenja kada je pranje veša u pitanju. Od projektovanja i dizajna do sveobuhvatne podrške i obuke osoblja u održavanju higijene bolničkog veša. Naši eksperti će Vam na licu mesta ponuditi kompletno rešenje za funkcionisanje perionice veša. Mi smo postavili standarde na nivo koji nadmašuje bilo koje zakonske standarde. Naše premium usluge u bolničkim perionicama veša i podrška Vam omogućavaju da prestanete da brinete o posteljini i da se posvetite pacijentima.

Preuzimite katalog

Izdržljiva oprema visokih performansi

 

Dobrobit Vaših pacijenata zavisi od Vaše profesionalnosti, preciznosti i izvrsnosti. A perionica veša nije izuzetak. Iz tog razloga nudimo potpunu liniju izdržljive i kvalitetne opreme za vešernice koje se koriste u bolnicama, poliklinikama i drugim zdravstvenim ustanovama. UniMac®-ove mašine za pranje, sušenje i peglanje, kao i ostala oprema za vešernice, su proizvedene od kvalitetnih i izdržljivih materijala. One obiluju sa patentiranim najsavremenijim tehnologijama - kao ekskluzivna UniLinc® kontrola upravljanja sa TotalVue® displejom za nadzor - dizajniranim ne samo da omogući vrhunske rezulatate pranja, već i da snizi troškove u vešernici i podigne produktivnost. Na ovaj način ste sigurni da možete ponuditi Vašim pacijentima potrebnu udobnost.

® Registered trademark of Alliance Laundry Systems LLC © 2013 All Rights Reserved